Services

In april 2015 heeft Steven Bakker de BAS Group verlaten om tijd vrij te maken en zijn vleugels uit te slaan naar een breder publiek dan alleen zijn eigen onderneming. Steven geeft sindsdien meer lezingen & seminars en adviseert grote en kleine ondernemingen als coach, sparringpartner of commissaris. Eventuele (interim) inzet rond complexe verander-, innovatie of herstructuringstrajecten is -mits het in voldoende mate uitdagend is- bespreekbaar.

THINK BIG
ACT SMALL
FAIL FAST
LEARN RAPIDLY

SEMINARS & INSPIRATIE  (vanaf 8.000,- euro)
Steven BakkerTwintig jaar ervaring met het leiden van een onderneming die van niets uitgroeide tot marktleider, diepe dalen, grote successen en een heldere visie op hoe retail opnieuw uitgevonden moet worden, is wat je kunt verwachten als Steven spreekt. Steven brengt het luchtig, met soms een vleugje humor. Maar de boventoon voert de inspiratie vanuit een nuchtere man die altijd met beide benen op de grond is blijven staan.

“Als iedereen zijn gezond verstand zou gebruiken, zou de wereld er heel anders uitzien”.

INTERIM
steven-bakker-ceoSteven krijgt veel energie van visieontwikkeling en innovatie, en heeft  een sterke relatie met IT en automatisering in de unieke combinatie met menselijkheid. Hij is het beste thuis in ondernemingen die wat extra lef willen omarmen en waar men begrijpt dat de mensen in de onderneming de belangrijkste assets zijn waar, mits op de juiste manier aangesproken, ook vaak het grootste onontgonnen potentieel ligt. Een goede eerste stap is om beslissingen neer te leggen waar de kennis ligt. En dat is vaak bij medewerkers die een of meerdere niveaus lager in de hiërarchie zitten.

Steven heeft met vijftien overnames op zijn naam, unieke brede en diepe ervaring met aan- en verkoop van bedrijven, integraties, liquidaties en financieringen. In zijn netwerk zitten grote advocatenkantoren, banken, kredietverzekeraars, private equity en veel private/informele investeerders.

Je kunt contact opnemen door Steven een mailtje te sturen: stevenbakker.nederland@outlook.com